Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870
Title: Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива
Authors: Чорна, Т. О.
Тютюнник, Д. О.
Keywords: поліпшення споживних властивостей;печиво цукрове;нетрадиційна сировина;комбінована упаковка
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 200-204.
Abstract: Досліджено методи поліпшення споживних властивостей і біологічної цінності печива цукрового завдяки використанню нетрадиційної сировини та комбінованої упаковки.
The paper investigated methods to improve consumers' properties and the biological value of the sugar cookie, thanks to the use of unconventional materials and a combined package.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_33.pdf165.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.