Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870
Title: | Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива |
Authors: | Чорна, Т. О. Тютюнник, Д. О. |
Keywords: | поліпшення споживних властивостей;печиво цукрове;нетрадиційна сировина;комбінована упаковка |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Чорна Т. О., Тютюнник Д. О. Поліпшення споживних властивостей і збереженості печива. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 200-204. |
Abstract: | Досліджено методи поліпшення споживних властивостей і біологічної
цінності печива цукрового завдяки використанню нетрадиційної сировини та
комбінованої упаковки. The paper investigated methods to improve consumers' properties and the biological value of the sugar cookie, thanks to the use of unconventional materials and a combined package. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5870 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2011_1_33.pdf | 165.26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.