Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5793
Title: Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів
Authors: Віннікова, Л. Г.
Шарпе, А. О.
Янчева, М. О.
Keywords: заморожене м'ясо;швидкозаморожені напівфабрикати;дослідження стану води
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Віннікова Л. Г., Шарпе А. О., Янчева М. О. Дослідження стану води під час використання замороженого м'яса в технології швидкозаморожених напівфабрикатів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 104-108.
Abstract: Проведено дослідження стану води в м'ясних системах за різних видів холодильної обробки з метою встановлення можливості використання замороженого м'яса під час виробництва посічених напівфабрикатів тривалого зберігання.
Researches of a condition of water are conducted in meat systems at various kinds of refrigerating processing for the purpose of an establishment of possibility of use of the frozen block meat for manufacturing of semi finished products of long storage.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5793
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_19.pdf177.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.