Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5865
Title: Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова
Authors: Шеломієнко, Н. В.
Рикова, О. І.
Keywords: томатна паста;органолептичні показники;стандарт на продукцію;якість
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шеломієнко Н. В., Рикова О. І. Визначення якості томатної пасти, що реалізується в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2011. Вип. 1(13). C. 193-199.
Abstract: Науково-дослідна робота проводилась у напрямку визначення якості томатної пасти різних виробників, що надходить у торговельну мережу м. Харкова. Були встановлені органолептичні показники, показники герметичності та промислової стерильності, а також фізико-хімічні показники якості готової продукції. Практична значущість результатів дослідження полягає в можливості їх використання як рекомендацій щодо доповнення чинного стандарту на продукцію та вдосконалення технологій виробництва томатопродуктів на підприємствах.
Research work was conducted in a direction of definition of quality tomato paste different manufacturers which acts in a trading network of Kharkov. Have been established organolеptics parameters, parameters of impermeability and industrial sterility, and also physical and chemical parameters of quality of the prepared products. The practical importance of results research will consist in an opportunity of their using as recommendations concerning addition of the working standard on production and improvement of technologies of production tomato products at the enterprises.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/5865
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2011_1_32.pdf173.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.