Випуск 1 (17) Ч1 : [48] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 48
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентівДобровольська, О. В.
2013Сучасні технології розробки електронних підручниківЧаговець, В. В.
2013Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі ХарковаСорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Ліфанова, Д. В.
2013Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі ХарковаСорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Скляр, Ю. В.
2013Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В.
2013Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатинуПерцевой, М. Ф.; Гурський, П. В.; Кузнецова, Т. О.
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2013Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.
2013Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукціїГасай, Є. Л.
2013Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочахСподар, К. В.
2013Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошнаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Про системний підхід до розробки раціонів харчуванняКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О.
2013Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в УкраїніОдарченко, А. М.; Горенюк, О. І.; Слюсарєв, В. О.
2013Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтамиПогребняк, В. Г.; Перкун, І. В.; Погребняк, А. В.
2013Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворихПритульська, Н. В.; Мотузка, Ю. М.; Антюшко, Д. П.
2013Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-таріДуденко, Н. В.; Дубініна, А. А.; Синицина, Г. А.; Беляєва, І. М.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2013Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізуПогребняк, А. В.; Перкун, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 48