Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245
Title: Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах
Authors: Сподар, К. В.
Keywords: томатні овочі;заморожування;вирощування;томати
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 257-263.
Abstract: Розглянуто питання щодо визначення парціального мольного об’єму води в плазмах парникових та ґрунтових томатних овочів. Досліджено вплив різних умов вирощування та циклів заморожування на зміну термодинамічної характеристики багатокомпонентних систем.
Considered the question of determination of the partial molar volume of water in the plasma of greenhouse and open-fields tomato vegetables. Researched the influence of different growth vegetations and cycles of freezing on the change the thermodynamic characteristics of multi-component systems.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4245
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__40.pdf342.58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.