Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Title: Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Михайлов, В. М.
Запаренко, Г. В.
Keywords: селен;лікувально-профілактичне харчування;борошняні вироби
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Михайлов В. М., Запаренко Г. В. Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 203-213.
Abstract: Спроектовано низку нових рецептур борошняних виробів із максимально можливим вмістом органічного селену та заданими показниками харчової цінності. Розглянуто перспективи використання розроблених виробів у системах харчування лікувально-профілактичного призначення.
The series of new baked goods recipes with maximal possible content of organical selenium and seted indexes of nutritive value is worked out. The expediency of use of these products in nutritional systems with treatment properties is considered.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4157
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__32.pdf301.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.