Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4249
Title: Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції
Authors: Гасай, Є. Л.
Keywords: рибної продукція;фальсифікація;заморожена риба;кріоскопічний метод
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гасай Є. Л. Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 263-270.
Abstract: Розглянуто існуючі способи фальсифікації рибної продукції та проблеми, пов’язані з її виявленням і контролем. Запропоновано та експериментально апробовано кріоскопічний метод для виявлення фальсифікованої рибної продукції.
Considered the existing methods of falsification of fishery products and the problems associated with its detection and control. Proposed and experimentally tested cryoscopic method to detect fake fishery products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4249
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__41.pdf273.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.