Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Title: Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Keywords: нутрієнти;лікувально профілактичного харчування;система харчування
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А. Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 271-287.
Abstract: Реалізовано системний підхід до проблеми збалансування вмісту нутрієнтів. Запропоновано методологію збалансування основних груп нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування лікувально профілактичного призначення.
The system approach to the problem of balancing nutrients content is realized. The methodology of balancing the main groups of nutrients on the different stages of creating nutrition systems with prophylaxis and treatment properties is proposed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4252
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__42.pdf397.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.