Випуск 1 (17) Ч1 : [48] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 48
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилямиХрамичка, Ю. Д.
2013Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочівМихайлова, С. В.
2013Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукціїАфукова, Н. О.; Листопадна, М. В.
2013Комп’ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушінняСаєнко, С. Ю.
2013Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Яковлєв, О. В.; Беспалов, Е. В.
2013Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2013Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловостіПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.; Манжай, В. В.
2013Дослідження процесу сушіння в масообмінних модулях під дією підвищеного тискуПотапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.; Пономаренко, Ю. О.
2013Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.; Підкорчевний, О. О.
2013Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів.Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2013Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І.
2013Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектораКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С.
2013Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.
2013Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Пуніна, А. Д.; Горальчук, А. Б.
2013Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2013Овочеві страви геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Пересічний, М. І.
2013Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'ясаЯнчева, М. О.; Гринченко, О. О.
2013Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.
2013Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведенняПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є.
2013Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Лосєва, С. М.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 48