Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 48
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилями | Храмичка, Ю. Д. |
2013 | Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочів | Михайлова, С. В. |
2013 | Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукції | Афукова, Н. О.; Листопадна, М. В. |
2013 | Комп’ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушіння | Саєнко, С. Ю. |
2013 | Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Яковлєв, О. В.; Беспалов, Е. В. |
2013 | Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастої | Терешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В. |
2013 | Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловості | Потапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.; Манжай, В. В. |
2013 | Дослідження процесу сушіння в масообмінних модулях під дією підвищеного тиску | Потапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.; Пономаренко, Ю. О. |
2013 | Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировини | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.; Підкорчевний, О. О. |
2013 | Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів. | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2013 | Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріванням | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І. |
2013 | Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектора | Кіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С. |
2013 | Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировини | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є. |
2013 | Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикату | Товма, Л. Ф.; Пуніна, А. Д.; Горальчук, А. Б. |
2013 | Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способом | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І. |
2013 | Овочеві страви геродієтичного призначення | Свідло, К. В.; Пересічний, М. І. |
2013 | Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'яса | Янчева, М. О.; Гринченко, О. О. |
2013 | Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоків | Коротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П. |
2013 | Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведення | Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є. |
2013 | Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошків | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Лосєва, С. М. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 48