Випуск 1 (17) Ч1 : [48] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 48
Дата випускуНазваАвтор(и)
2013Аналіз кінетики впливу гідродинамічного модуля системи "вода–м'ясна сировина" на процес знезараження ультразвуковими хвилямиХрамичка, Ю. Д.
2013Розрахунок тривалості НВЧ-концентрування та НВЧ-сушіння суміші подрібнених коренів пряних овочівМихайлова, С. В.
2013Організація та технічне оснащення виробництва бутербродної продукціїАфукова, Н. О.; Листопадна, М. В.
2013Комп’ютерне моделювання відбивальної системи камери для сушінняСаєнко, С. Ю.
2013Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвильПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Яковлєв, О. В.; Беспалов, Е. В.
2013Дослідження параметрів комбінованого процесу очищення цибулі ріпчастоїТерешкін, О. Г.; Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.
2013Застосування модифікованих антиадгезійних композицій у харчовій промисловостіПотапов, В. О.; Петренко, О. В.; Шевченко, С. О.; Манжай, В. В.
2013Дослідження процесу сушіння в масообмінних модулях під дією підвищеного тискуПотапов, В. О.; Гриценко, О. Ю.; Пономаренко, Ю. О.
2013Раціональні параметри мембранної обробки білково-вуглеводної молочної сировиниДейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гафуров, О. В.; Підкорчевний, О. О.
2013Аналіз процесів концентрування та очищення пектинових екстрактів.Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2013Модельний розрахунок параметрів процесу комбінованого жарення кулінарної продукції з електроконтактним нагріваннямМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Лук'янов, В. І.
2013Моделювання розповсюдження ІЧ-випромінювання в сушарках із циліндричною формою рефлектораКіптела, Л. В.; Саєнко, С. Ю.; Загорулько, А. М.; Мольський, О. С.
2013Визначення міцності структури паст із дикорослої плодово-ягідної сировиниЧеревко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Захаренко, В. О.; Загорулько, О. Є.
2013Визначення закономірностей формування міжфазних адсорбційних шарів у технології повітряно-горіхового напівфабрикатуТовма, Л. Ф.; Пуніна, А. Д.; Горальчук, А. Б.
2013Хімічний склад малосольних огірків, виготовлених низькотемпературним безрозсільним способомДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.; Білоус, В. І.
2013Овочеві страви геродієтичного призначенняСвідло, К. В.; Пересічний, М. І.
2013Фізико-хімічні та біохімічні основи використання низьких температур у технологіях переробки м'ясаЯнчева, М. О.; Гринченко, О. О.
2013Характеристика структурно-механічних властивостей розчинів альгінатів і рослинних сумішей для стабілізації сумісних потоківКоротаєва, Є. О.; Пивоваров, П. П.; Неклеса, О. П.
2013Кінетика сушіння м’яса яловичини способом змішаного теплопідведенняПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Максименко, А. Є.
2013Технологія кріогенного подрібнення грибів печериці Agaricus bisporus та отримання дрібнодисперсних порошківПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Наконечна, Ю. Г.; Леухіна, Л. В.; Лосєва, С. М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 21 до 40 з 48