Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262
Title: | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину |
Authors: | Перцевой, М. Ф. Гурський, П. В. Кузнецова, Т. О. |
Keywords: | драглі;желатин;ІЧ-спектри |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Перцевой М. Ф., Гурський П. В., Кузнецова Т. О. Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 302-310. |
Abstract: | Для визначення впливу інгредієнтів продукту структурованого на
міцність утвореної структури драглів було досліджено ІЧ-спектри сухих
плівок модельних зразків драглів желатину з додаванням цих компонентів. У
результаті вивчення спектрів зразки були розташовані в ряд за зростанням
міцності утвореної структури. In this work for the determination of impact of the formulation components of a structured product on the durability of the formed gel structure investigation of IR-spectrums of dry films of model samples of gelatin gels with the addition of these components was performed. As a result of IR analysis samples were set in order of increasing durability of the formed structure. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4262 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__45.pdf | 288.03 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.