Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4264
Title: Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова
Authors: Сорокіна, С. В.
Афанасьєва, В. А.
Скляр, Ю. В.
Keywords: плодоовочеві консерви;дитяче харчування;консерви;якість
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Скляр Ю. В. Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 317-322.
Abstract: Розглянуто загальну характеристику плодоовочевих консервів для дитячого харчування. Особлива увага приділялася відповідності якісних показників консервів, що реалізуються в м. Харкові до нормативних документів. Було встановлено, що зразки за органолептичними та фізико-хімічними показниками не відповідають тим чи іншим вимогам НД.
Considered an overview of canned fruits and vegetables for baby food. Particular attention was paid pursuant qualitative indicators cans, sold in Kharkov the regulations. It was found that the samples by sensory and physico-chemical parameters do not comply with the appropriate regulations ND.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4264
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__47.pdf301.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.