Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4159
Title: Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі
Authors: Дуденко, Н. В.
Дубініна, А. А.
Синицина, Г. А.
Беляєва, І. М.
Keywords: тара;скляна тара;якість харчових продуктів;ПЕТ-тара
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дуденко Н. В., Дубініна А. А., Синицина Г. А., Беляєва І. М. Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 219-225.
Abstract: Розглянуто переваги скляних виробів, виготовлених із різних видів скла та їх вплив на якість харчових продуктів і здоров’я людей.
The advantages of glass products, made of various types of glass and their effects on food quality and human health.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4159
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__34.pdf244.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.