Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4159
Title: | Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі |
Authors: | Дуденко, Н. В. Дубініна, А. А. Синицина, Г. А. Беляєва, І. М. |
Keywords: | тара;скляна тара;якість харчових продуктів;ПЕТ-тара |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Дуденко Н. В., Дубініна А. А., Синицина Г. А., Беляєва І. М. Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 219-225. |
Abstract: | Розглянуто переваги скляних виробів, виготовлених із різних видів скла
та їх вплив на якість харчових продуктів і здоров’я людей. The advantages of glass products, made of various types of glass and their effects on food quality and human health. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4159 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (17) Ч1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2013_1(1)__34.pdf | 244.76 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.