Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4240
Title: Про системний підхід до розробки раціонів харчування
Authors: Крутовий, Ж. А.
Касілова, Л. О.
Приказчикова, Ю. Ю.
Запаренко, Г. В.
Борисова, А. О.
Keywords: системний аналіз;раціон харчування;математичні моделі;системний підхід
Issue Date: 2013
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Крутовий Ж. А., Касілова Л. О., Приказчикова Ю. Ю., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Про системний підхід до розробки раціонів харчування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2013. Вип. 1(17), Ч. 1. C. 246-252.
Abstract: Виходячи з принципів системного аналізу, розроблено класифікацію існуючих раціонів харчування за різними ознаками. Сформульовано та обґрунтовано основні етапи алгоритму проектування раціонів харчування; алгоритму, що базується на створенні кількох математичних моделей різного рівня системності та використанні комп’ютерних технологій.
Classification of the existing human diets was developed on the basis of system analysis principles on various grounds. Main stages of the design algorithm of human diets, the algorithm based on the creation of some mathematical models of various levels of consistency as well as application of computer technologies are formulated and reasoned.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4240
Appears in Collections:Випуск 1 (17) Ч1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2013_1(1)__38.pdf247.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.