Випуск 1 (17) Ч1 : [48] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентівДобровольська, О. В.
2013Сучасні технології розробки електронних підручниківЧаговець, В. В.
2013Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі ХарковаСорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Ліфанова, Д. В.
2013Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі ХарковаСорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Скляр, Ю. В.
2013Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробкиМостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В.
2013Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатинуПерцевой, М. Ф.; Гурський, П. В.; Кузнецова, Т. О.
2013Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислотКрутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2013Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та рибиКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.
2013Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.
2013Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукціїГасай, Є. Л.
2013Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочахСподар, К. В.
2013Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошнаДюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е.
2013Про системний підхід до розробки раціонів харчуванняКрутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О.
2013Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в УкраїніОдарченко, А. М.; Горенюк, О. І.; Слюсарєв, В. О.
2013Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтамиПогребняк, В. Г.; Перкун, І. В.; Погребняк, А. В.
2013Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворихПритульська, Н. В.; Мотузка, Ю. М.; Антюшко, Д. П.
2013Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-таріДуденко, Н. В.; Дубініна, А. А.; Синицина, Г. А.; Беляєва, І. М.
2013Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколадуДуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С.
2013Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В.
2013Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізуПогребняк, А. В.; Перкун, І. В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48