Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Використання інформаційно-комунікаційних технологій у дослідницькій діяльності студентів | Добровольська, О. В. |
2013 | Сучасні технології розробки електронних підручників | Чаговець, В. В. |
2013 | Товарознавчі аспекти дослідження спредів, що реалізуються в торговельній мережі Харкова | Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Ліфанова, Д. В. |
2013 | Порівняльне тестування плодоовочевих консервів для дитячого харчування, що реалізуються в торговельній мережі Харкова | Сорокіна, С. В.; Афанасьєва, В. А.; Скляр, Ю. В. |
2013 | Розробка механізму моделювання зміни концентрації вітаміну С у харчовому продукті під час термічної обробки | Мостова, Л. М.; Мартиненко, Л. Г.; Комарова, М. О.; Галясний, І. В. |
2013 | Вивчення ІЧ-спектрів сухих плівок модельних систем на основі желатину | Перцевой, М. Ф.; Гурський, П. В.; Кузнецова, Т. О. |
2013 | Математична модель рецептури бісквіта "Буше" із максимальним вмістом вітамінів групи В і збалансованим складом незамінних амінокислот | Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Про забезпечення збалансованим кальцієм раціонів одноразового споживання без м’яса та риби | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Манжос, Н. В.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Математичні аспекти збалансування складу нутрієнтів у системах харчування | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А. |
2013 | Перспективи використання кріоскопічного методу в товарознавчій оцінці замороженої риби та рибної продукції | Гасай, Є. Л. |
2013 | Вплив умов вирощування та заморожування на зміни парціального мольного об’єму води в томатних овочах | Сподар, К. В. |
2013 | Вплив еламіну та стевіозиду на якість клейковини борошна | Дюкарева, Г. І.; Гасанова, А. Е. |
2013 | Про системний підхід до розробки раціонів харчування | Крутовий, Ж. А.; Касілова, Л. О.; Приказчикова, Ю. Ю.; Запаренко, Г. В.; Борисова, А. О. |
2013 | Проблеми законодавчо-правової системи безпечності та якості товарів в Україні | Одарченко, А. М.; Горенюк, О. І.; Слюсарєв, В. О. |
2013 | Очищення яблучного соку від важких металів і мікроорганізмів активованими флокулянтами | Погребняк, В. Г.; Перкун, І. В.; Погребняк, А. В. |
2013 | Законодавчо-нормативне забезпечення виробництва та обігу харчових продуктів для хворих | Притульська, Н. В.; Мотузка, Ю. М.; Антюшко, Д. П. |
2013 | Дослідження якісного і безпечного споживання харчових рідин у скляній і ПЕТ-тарі | Дуденко, Н. В.; Дубініна, А. А.; Синицина, Г. А.; Беляєва, І. М. |
2013 | Виявлення фальсифікації та вмісту генетично модифікованих організмів у зразках молочного шоколаду | Дуденко, Н. В.; Янчева, М. О.; Ольховська, В. С. |
2013 | Борошняні вироби, збагачені органічним селеном, як елементи систем харчування | Черевко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Михайлов, В. М.; Запаренко, Г. В. |
2013 | Фізичний механізм гідроструминного розрізання харчових продуктів глибокого замороження та якість розрізу | Погребняк, А. В.; Перкун, І. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 48