Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 81
Issue Date | Title | Author(s) |
2010 | Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів | Кучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М. |
2010 | Дослідження впливу вільних та зв’язаних іонів на колонієутворюючу здатність біфідобактерій | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Кондратюк, Н. В.; Тропко, Л. В. |
2010 | Інноваційні технології за умов холодильного зберігання свіжих плодів, овочів та грибів | Дятлов, В. В.; Медведкова, І. І.; Попова, Н. О. |
2010 | Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою | Сабадош Г. О. |
2010 | Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші | Стіборовський, С. Е.; Левіт, І. Б.; Османова, Ю. В. |
2010 | Осмотичне збезводнення як спосіб концентрування та його використання у виробництві фруктових концентрованих консервів | Мельнічук, О. Є.; Бейко, Л. А. |
2010 | Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях | Рысмухамбетова, Г. Е.; Карпунина, Л. В.; Курочка, О. С.; Прохоренкова, О. А. |
2010 | Разработка рецептур диетических кондитерских изделий с использованием микробного экзополисахарида | Рысмухамбетова, Г. Е.; Бухарова, Е. Н.; Москалева, А. Д.; Ястребова, Н. В. |
2010 | Анализ питания молодежи | Макарова, А. Н.; Симакова, И. В.; Шильман, Л. З. |
2010 | Бутерброды в сырной вспененной оболочке | Кащенко, В. Ф.; Белозерцева, Л. В. |
2010 | Розширення асортименту зернових продуктів здорового харчування | Мардар, М. Р. |
2010 | Закономірності переходу кальцію в іонний стан для ініціювання процесу гелеутворення | Пивоваров, П. П.; Мороз, О. В. |
2010 | Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок | Мардар, М. Р.; Валевська, Л. О. |
2010 | Методика визначення гранично допустимої концентрації токсичних речовин під час псування жирів у м’ясо-кістковому продукті (МКП "ПК") | Неліна, К. П.; Гуць, В. С. |
2010 | Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин) | Неліна, К. П.; Гуць, В. С.; Титор, О. Б. |
2010 | Вивчення впливу харчових добавок, які мають кріопротекторну дію, на якісні показники м`ясних фаршів | Янчева, М. О.; Яковлева, Ю. В. |
2010 | Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту | Колеснікова, М. Б.; Перцевий, М. Ф.; Гурський, П. В. |
2010 | Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна | Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М. |
2010 | Дослідження фізико-хімічних змін наповнених гелів на основі натрію альгінату (ALgNa) та натрійкарбоксиметилцелюлози (NaKMЦ) | Пивоваров, П. П.; Пивоваров, Є. П.; Нагорний, О. Ю. |
2010 | Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування | Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.; Гавриш, А. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 81