Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Title: | Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші |
Authors: | Стіборовський, С. Е. Левіт, І. Б. Османова, Ю. В. |
Keywords: | пребіотичні суміші;напівфабрикати паштетних печінкових мас;реологічні характеристики |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 91-97. |
Abstract: | Наведено результати органолептичної оцінки та експериментальних
досліджень реологічних характеристик напівфабрикатів паштетних
печінкових мас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням
пребіотичної суміші з різним відсотковим співвідношенням. The results of organoleptices estimation and experimental researches of rheology descriptions ready-to-cook foods of the hepatic masses of pates, prepared on traditional technology and with addition prebiotic mixture with different percent correlation are resulted in work. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_19.pdf | 183.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.