Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Title: Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші
Authors: Стіборовський, С. Е.
Левіт, І. Б.
Османова, Ю. В.
Keywords: пребіотичні суміші;напівфабрикати паштетних печінкових мас;реологічні характеристики
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Стіборовський С. Е., Левіт І. Б., Османова Ю. В. Дослідження властивостей печінкових мас за умови додавання пребіотичної суміші. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 91-97.
Abstract: Наведено результати органолептичної оцінки та експериментальних досліджень реологічних характеристик напівфабрикатів паштетних печінкових мас, виготовлених за традиційною технологією та з додаванням пребіотичної суміші з різним відсотковим співвідношенням.
The results of organoleptices estimation and experimental researches of rheology descriptions ready-to-cook foods of the hepatic masses of pates, prepared on traditional technology and with addition prebiotic mixture with different percent correlation are resulted in work.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6511
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_19.pdf183.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.