Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6512
Title: Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою
Authors: Сабадош Г. О.
Keywords: молочні десерти;пінна структура;якість
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сабадош Г. О. Визначення основних фізико-хімічних показників якості молочних десертів з пінною структурою. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 97-103.
Abstract: Наведено результати дослідження основних фізико-хімічних показників якості нових молочних десертів. Визначено вміст основних харчових речовин, амінокислотний, жирно-кислотний, мінеральний склад. Розраховано амінокислотний скор, збалансованість за треоніновим та триптофановоним індексами.
The results of definition of the basic physicochemical parameters of quality new dairy dessert are shown in article. Determine contents of the basic food substance, amino acids, fatty acids, mineral substance. Calculates amino acids score, equilibrium on threonin and tryptophane indexes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6512
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_20.pdf176.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.