Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6487
Название: Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту
Авторы: Колеснікова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Гурський, П. В.
Ключевые слова: термічна стійкість;продукт структурований;сир кисломолочний
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 31-36.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив компонентного складу на термічну стійкість продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлено залежність термічної стійкості від виду та вмісту рецептурних компонентів.
Influence of componential structure on thermal firmness of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of thermal firmness on a kind and the maintenance components in compounding is established.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6487
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2010_1_7.pdf208.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.