Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/6487
Title: Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту
Authors: Колеснікова, М. Б.
Перцевий, М. Ф.
Гурський, П. В.
Keywords: термічна стійкість;продукт структурований;сир кисломолочний
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колеснікова М. Б., Перцевий М. Ф., Гурський П. В. Дослідження впливу компонентного складу на термічну стійкість структурованого продукту. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 31-36.
Abstract: Досліджено вплив компонентного складу на термічну стійкість продукту структурованого на основі сиру кисломолочного. Установлено залежність термічної стійкості від виду та вмісту рецептурних компонентів.
Influence of componential structure on thermal firmness of a product structured on the basis of lactic acid curd is investigated. Dependence of thermal firmness on a kind and the maintenance components in compounding is established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6487
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_7.pdf208.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.