Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506
Title: Бутерброды в сырной вспененной оболочке
Authors: Кащенко, В. Ф.
Белозерцева, Л. В.
Keywords: бутерброди;вакумномікрохвильова обробка;сирна вспінена оболонка
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кащенко В. Ф., Белозерцева Л. В. Бутерброды в сырной вспененной оболочке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 66-70.
Abstract: Розроблено процес приготування бутерброда з вакумномікрохвильовою обробкою компонентів.
Process of manufacturing of a sandwich with vakuum-microwave processing of components was developed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_14.pdf172.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.