Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506
Title: | Бутерброды в сырной вспененной оболочке |
Authors: | Кащенко, В. Ф. Белозерцева, Л. В. |
Keywords: | бутерброди;вакумномікрохвильова обробка;сирна вспінена оболонка |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Кащенко В. Ф., Белозерцева Л. В. Бутерброды в сырной вспененной оболочке. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 66-70. |
Abstract: | Розроблено процес приготування бутерброда з вакумномікрохвильовою обробкою компонентів. Process of manufacturing of a sandwich with vakuum-microwave processing of components was developed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6506 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_14.pdf | 172.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.