Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494
Title: Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин)
Authors: Неліна, К. П.
Гуць, В. С.
Титор, О. Б.
Keywords: м’ясо-кістковий продукт (МКП «ПК»);суха молочна сироватка;L-лізин;екологічно чистий продукт
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Неліна К. П., Гуць В. С., Титор О. Б. Інноваційні технології щодо впровадження у виробництво м’ясо-кісткового продукту з біологічно цінною добавкою (суха молочна сироватка) та амінокислотною добавкою (L-лізин). Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 42-46.
Abstract: Розглянуто питання отримання екологічно чистого та біологічно цінного м’ясо-кісткового продукту (МКП «ПК»).
The question of receipt is considered pollution-free and biologically valuable meat bone product (MKP «PK»).
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6494
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_9.pdf165.16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.