Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Title: Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок
Authors: Мардар, М. Р.
Валевська, Л. О.
Keywords: крохмаль;екструдовані зернові продукти;екструдування
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Мардар М. Р., Валевська Л. О. Зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування за наявності добавок. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 51-55.
Abstract: Представлено результати досліджень зміни властивостей і структури крохмалю екструдованих зернових продуктів під час екструдування у присутності добавок.
In the article presents results of changes in the properties and structure of starch extruded cereal products in extrusion in the presence of additives.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6499
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_11.pdf165.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.