Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484
Title: Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування
Authors: Погожих, М. І.
Євлаш, В. В.
Нєміріч, О. В.
Гавриш, А. В.
Keywords: напівфабрикати жирові;залізовмісна дієтична добаваи «Гемовітал»;кондитерська глазур;шоколадна глазур
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Євлаш В. В., Нєміріч О. В., Гавриш А. В. Технологія жирового напівфабрикату для кондитерської та шоколадної глазурі антианемічного спрямування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). С. 10-19.
Abstract: Розроблено технологію жирового напівфабрикату з використанням залізовмісної дієтичної добавки «Гемовітал», який призначено для виготовлення кондитерської та шоколадної глазурі.
By the Technology of fatty intermediate product is developed from use of iron of dietary addition of «Haemovital», which is intended for making of pastry cook and chocolate glazes.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6484
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_4.pdf222.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.