Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Title: | Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна |
Authors: | Постнова, О. М. Лисюк, Г. М. Тимчук, С. М. |
Keywords: | якість дріжджового тіста;пшеничне борошно;хлібобулочні вироби;високоцукриста кукурудза |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 23-31. |
Abstract: | Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої
кукурудзи у стадії молочно-воскової стиглості на якість дріжджового
тіста з пшеничного борошна і хлібобулочних виробів на його основі. The influence of the product resulting processing of sugar-containing maize the stage of milk wax ripeness on quality of yeast wheat dough and bakery from it is considered in the article. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (11) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2010_1_6.pdf | 238.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.