Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Title: Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Authors: Постнова, О. М.
Лисюк, Г. М.
Тимчук, С. М.
Keywords: якість дріжджового тіста;пшеничне борошно;хлібобулочні вироби;високоцукриста кукурудза
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Постнова О. М., Лисюк Г. М., Тимчук С. М. Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 23-31.
Abstract: Розглянуто вплив продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи у стадії молочно-воскової стиглості на якість дріжджового тіста з пшеничного борошна і хлібобулочних виробів на його основі.
The influence of the product resulting processing of sugar-containing maize the stage of milk wax ripeness on quality of yeast wheat dough and bakery from it is considered in the article.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6486
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_6.pdf238.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.