Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Title: Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях
Authors: Рысмухамбетова, Г. Е.
Карпунина, Л. В.
Курочка, О. С.
Прохоренкова, О. А.
Keywords: заварне тісто;кондитерські вироби;мікробні полісахариди
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Рысмухамбетова Г. Е., Карпунина Л. В., Курочка О. С., Прохоренкова О. А. Использование микробных экзополисахаридов в кондитерских изделиях. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2010. Вип. 1(11). C. 78-83.
Abstract: Скориговано рецептури кондитерських виробів із заварного тіста з урахуванням використання бактеріальних ЄПС.
Compounding of confectionery wares from the scaled dough with addition of bacterial exopolysacharides are corrected.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6509
Appears in Collections:Випуск 1 (11)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2010_1_17.pdf248.35 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.