Випуск 1 (9) : [96] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 96 of 96
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуваннюХолодова, О. А.; Сафонова, О. М.; Шуліка, О. Ю.
2009Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандартБаль-Прилипко, Л. В.; Осейко, М. І.
2009Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратівКоваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О.
2009Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертівЮрченко, С. Л.; Сабодаш, Г. О.; Коваленко, С. М.
2009Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосева, С. М.; Максимова, Н. П.; Маціпура, А. С.
2009Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, А. С.; Маціпура, Т. С.; Черноморд, Н. О.
2009Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методамиПавлюк Р. Ю.; Дібрівська Н. В.; Погарська В. В.; Яницький В. В.; Афанасьєва В. А.; Крячко Т. В.
2009Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробівКучерук, З. І.; Луньова, О. С.
2009Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдівБольшакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Гринченко, Н. Г.
2009Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походженняПостнов, Г. М.; Дюкарева, Г. І.; Лазарев, О. В.
2009Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмівПавлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П.
2009Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусівМалюк, Л. П.; Зіолковська, А. В.; Гурікова, І. М.
2009Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантівПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Глубокий, Д. О.; Підгорна, Н. І.
2009Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировиниПогожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В.
2009Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок СканпроПерцевий, Ф. В.; Теймурова, А. Т.; Коваленко, В.О.; Дьяков, О.Г.
2009Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестуванняПавлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 96 of 96