Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 96 of 96
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Дослідження білково-протеїназного комплексу борошна, підданого озонуванню | Холодова, О. А.; Сафонова, О. М.; Шуліка, О. Ю. |
2009 | Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт | Баль-Прилипко, Л. В.; Осейко, М. І. |
2009 | Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів | Коваленко, В. О.; Горбань, В. Г.; Чернова, Л. О. |
2009 | Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів | Юрченко, С. Л.; Сабодаш, Г. О.; Коваленко, С. М. |
2009 | Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Лосева, С. М.; Максимова, Н. П.; Маціпура, А. С. |
2009 | Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза | Павлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Маціпура, А. С.; Маціпура, Т. С.; Черноморд, Н. О. |
2009 | Активація рослинних біологічно активних речoвин та біополімерів фізичними методами | Павлюк Р. Ю.; Дібрівська Н. В.; Погарська В. В.; Яницький В. В.; Афанасьєва В. А.; Крячко Т. В. |
2009 | Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів | Кучерук, З. І.; Луньова, О. С. |
2009 | Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів | Большакова, В. А.; Скуріхіна, Л. А.; Гринченко, Н. Г. |
2009 | Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження | Постнов, Г. М.; Дюкарева, Г. І.; Лазарев, О. В. |
2009 | Вплив кріогенного заморожування ягід з різними швидкостями на вегетативні форми мікроорганізмів | Павлюк, Р. Ю.; Соколова, Л. М.; Погарська, В. В.; Крячко, Т. В.; Максимова, Н. П. |
2009 | Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів | Малюк, Л. П.; Зіолковська, А. В.; Гурікова, І. М. |
2009 | Функціональні комбіновані добавки з молочної сироватки, каротиноїдів із гарбуза та рослинних антиоксидантів | Погарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Берестова, А. А.; Глубокий, Д. О.; Підгорна, Н. І. |
2009 | Технологія дієтичних добавок на основі крові великої рогатої худоби і рослинної сировини | Погожих, М. І.; Євлаш, В. В.; Нєміріч, О. В. |
2009 | Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро | Перцевий, Ф. В.; Теймурова, А. Т.; Коваленко, В.О.; Дьяков, О.Г. |
2009 | Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування | Павлюк, Р. Ю.; Крячко, Т. В.; Яницький, В. В.; Афанасьєва, В. А.; Максимова, Н. П. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 96 of 96