Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10129
Title: | Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів |
Authors: | Коваленко, В. О. Горбань, В. Г. Чернова, Л. О. |
Keywords: | сполучна тканина;яловичина;ферментні препарати;протеоліз;м'ясні січені напівфабрикати |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Коваленко В. О., Горбань В. Г., Чернова Л. О. Перспективи розвитку технологій м'ясних січених напівфабрикатів з використанням композицій протеолітичних ферментних препаратів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 90-94. |
Abstract: | Обґрунтовано доцільність одночасного використання двох протеолітичних ферментних препаратів у композиції ферментних препаратів, яка призначена для ферментативного протеолізу яловичини з підвищеним вмістом сполучної тканини. The thesis is devoted to the scientific substantiation and development of the technology of beef minced meat with an excessive content of proteins of the connective tissue fermented by the composition of proteolytic enzymes (CPE). |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10129 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_16.pdf | 522.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.