Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125
Название: Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Маціпура, А. С.
Маціпура, Т. С.
Черноморд, Н. О.
Ключевые слова: функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза;кріогенного заморожування;зберігання каротиноїдів;БАР;оздоровчі напої;гарбуз
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура А. С., Маціпура Т. С., Черноморд Н. О. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 69-74.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено нові заморожені функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза з використанням процесів кріогенного заморожування, механоактивації та механодеструкції. Досліджено вплив цих процесів на зберігання каротиноїдів та інших БАР гарбуза під час отримання пастоподібних добавок, оцінено якість у процесі виготовлення, зберігання та створення каротиноїдних оздоровчих напоїв з їх використанням.
The new frozen functional carotenoid additions are developed from a pumpkin with the use of processes of the cryogenik freezing mechanoactivation and mechanodestruction. Influences of these processes is investigational on storage of carotenoid and others of pumpkin BAR at reception slurred addi tions, an estimation of quality in the course of manufacturing, storage and crea tion of carotenoid health drinks with their using.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_13.pdf522.95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.