Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125
Title: | Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза |
Authors: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Маціпура, А. С. Маціпура, Т. С. Черноморд, Н. О. |
Keywords: | функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза;кріогенного заморожування;зберігання каротиноїдів;БАР;оздоровчі напої;гарбуз |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура А. С., Маціпура Т. С., Черноморд Н. О. Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбуза. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 69-74. |
Abstract: | Розроблено нові заморожені функціональні каротиноїдні добавки з гарбуза з використанням процесів кріогенного заморожування, механоактивації та механодеструкції. Досліджено вплив цих процесів на зберігання каротиноїдів та інших БАР гарбуза під час отримання пастоподібних добавок, оцінено якість у процесі виготовлення, зберігання та створення каротиноїдних оздоровчих напоїв з їх використанням. The new frozen functional carotenoid additions are developed from a pumpkin with the use of processes of the cryogenik freezing mechanoactivation and mechanodestruction. Influences of these processes is investigational on storage of carotenoid and others of pumpkin BAR at reception slurred addi tions, an estimation of quality in the course of manufacturing, storage and crea tion of carotenoid health drinks with their using. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10125 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_13.pdf | 522.95 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.