Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115
Title: Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів
Authors: Малюк, Л. П.
Зіолковська, А. В.
Гурікова, І. М.
Keywords: оболонки насіння льону;біофлавоноїди;плодово-ягідні соуси;екстракти полісахаридів
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Малюк Л. П., Зіолковська А. В., Гурікова І. М. Установлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на біофлавоноїди плодово-ягідних соусів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 25-31.
Abstract: Наведено результати досліджень, спрямованих на встановлення впливу екстракту полісахаридів оболонки насіння льону на окисно-відновний потенціал та біофлавоноїди яблучно-журавлиних та яблучно-обліпихових соусів.
The results of influence of flaxseeds mucilage extract on Red-Ox potential and bioflavonoids content in apple-cranberry and apple-sea-buckthorn sauces are described.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10115
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_7.pdf780.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.