Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 96
Issue Date | Title | Author(s) |
2009 | Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору | Постнов, Г. М.; Єфімова, В. О. |
2009 | Дослідно-промислова установка кондиціювання води | Любавіна, О. О.; Михайленко, В. Г.; Аксьонова, О. Ф. |
2009 | Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів | Семенюк, Д. П.; Куценко, В. А.; Головко, М. П. |
2009 | Функціональні можливості використання дикорослих грибів і класифікація процесів їх переробки | Єфремов, Ю. І.; Михайлова, С. В.; Голуб, Р. В.; Глушач, О. Ю. |
2009 | Дослідження соціально-економічної ефективності виробництва ПКН і цукатів за новою технологією | Маяк, В. І.; Михайлов, В. М. |
2009 | Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв | Маяк, В. І.; Михайлов, В. М. |
2009 | Аналіз робочих параметрів ультрафільтраційних мембран для водоочищення закордонного виробництва | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Калішенко, Ю. В. |
2009 | Методика визначення теплообмінних характеристик універсального жарильного апарата з проміжним обігрівом | Потапов, В. О.; Петренко, О. В.; Білецький, Е. В. |
2009 | Аналіз тенденцій розвитку світового ринку технічних засобів митного контролю для виявлення наркотичних речовин | Дейниченко, Г. В.; Афукова, Н. О.; Кукса, А. М. |
2009 | Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги | Погожих, М. І.; Цуркан, М. М. |
2009 | Аналіз упровадження мембранних технологій під час обробки пектинового екстракту | Дейниченко, Г. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2009 | Підвищення ефективності роботи роторного випарника | Черевко, О. І.; Кіптела, Л. В.; Загорулько, О. Є. |
2009 | Дослідження функціональних можливостей апаратів для теплової обробки | Черевко, О. І.; Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Лебединець, І. В. |
2009 | Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном | Черевична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Полевич, В. В. |
2009 | Дослідження граничної напруги зсуву міжфазних адсорбційних шарів білко-вмісної сировини та функціональних напівфабрикатів на її основі для емульсійних соусів | Жигаленко, І. Ю.; Колеснікова, М. Б.; Панікарова, Б. О. |
2009 | Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм | Колесник, А. О.; Колесник, Т. Л. |
2009 | Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини | Дубатовка, Г. В.; Асауляк, А. В.; Врем’я, І. Б. |
2009 | Проблема перерозподілу води у швидкозаморожених фруктових десертах | Тележенко, Л. М.; Паскал, Ю. Г. |
2009 | Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах | Віннікова, Л. Г.; Асауляк, А. В.; Чернер, Є. І. |
2009 | Пріоритетні напрямки в реформуванні національної системи технічного регулювання харчової галузі | Мазуренко, І. К. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 96