Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10126
Title: Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Лосева, С. М.
Максимова, Н. П.
Маціпура, А. С.
Keywords: каротиноїди;БАД-фарбники;каротиновмісні овочі;заморожування
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосева С. М., Максимова Н. П., Маціпура А. С. Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 75-81.
Abstract: Виявлено закономірності та механізм впливу заморожування на збереження каротиноїдів та активацію їх гідрофільних властивостей під час переробки каротиновмісних овочів та отримання заморожених БАД – фарбників збагачувачів водорозчинними формами каротиноїдів.
Conformities to the law and the mechanism of influence of freezing on safety carotenoids and their activation hydrophilic properties at processing carotin containing vegetables and reception frozen BAA - dyes-dresser by watersoluble forms carotenoids.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10126
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_14.pdf599.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.