Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10086
Title: Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро
Authors: Перцевий, Ф. В.
Теймурова, А. Т.
Коваленко, В.О.
Дьяков, О.Г.
Keywords: Сканпро Т95;Сканпро Т91;драглі агару;желейна продукція
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Перцевий Ф. В., Теймурова А. Т., Коваленко В.О., Дьяков О.Г. Дослідження механізму формування мікробіологічних властивостей желейної продукції з використанням добавок Сканпро. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 9-14.
Abstract: Досліджено вплив добавок Сканпро Т95, Сканпро Т91 на стан вологи драглів агару та мікробіологічні властивості готової желейної продукції з метою обґрунтування терміну її зберігання. Доведено, що введення добавок Сканпро не погіршує мікробіологічні властивості нової продукції.
Scanpro T95, Scanpro T91 additives influence on agar gel moisture con tent condition and jellied products microbiological properties were studied with the aim of its storage term substantiation. It is proved that the protein additives' use doesn't damage microbiological properties of new products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10086
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_4.pdf449.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.