Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10120
Title: Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів
Authors: Большакова, В. А.
Скуріхіна, Л. А.
Гринченко, Н. Г.
Keywords: м'ясні посічені напівфабрикати;гідроколоїди;якість
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Большакова В. А., Скуріхіна Л. А., Гринченко Н. Г. Розробка технології м’ясних посічених напівфабрикатів з використанням композиції гідроколоїдів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 43-52.
Abstract: Установлено, що одним із шляхів поширення асортименту м'ясних напівфабрикатів є залучення до їх складу гідроколоїдів. Розроблено рецептурний склад та технологiчний процес виробництва посічених напівфабрикатів з використанням композиційної суміші гідроколоїдів. Проведено комплекс експериментальних робіт з визначення показників якості нової продукцiï, розроблено проект нормативної документації.
It is set that one of ways of expansion of assortment of meats ready-to-cook foods is involving in their composition of hydrocolloids. Compounding composition is developed that technological process of production of ready-to-cook foods with the use of composition mixture of hydrocolloids. Series of experiments were carried out to define the merit rate of this new product, and accordingly release specifications were worked out.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10120
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_10.pdf734.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.