Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127
Title: | Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів |
Authors: | Юрченко, С. Л. Сабодаш, Г. О. Коваленко, С. М. |
Keywords: | сухе молоко;молочні десерти;карагінан;гелі |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Юрченко С. Л., Сабодаш Г. О., Коваленко С. М. Обґрунтування доцільності використання карагінанів у технології молочних десертів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 82-89. |
Abstract: | Установлено залежності міцності гелів, утворених розчинами k-карагінану у присутності j-карагінану та CaCl2 за різних концентрацій компонентів у системі. Визначено раціональні межі введення k-карагінану та j-карагінану в технологіях молочних десертів з використанням сухого молока. Dependencies of the strength of gels formed by solutions of k-carrageenan in the presence of j-carrageenan and CaCl2 at various concentrations of the components in the system were determined. Limits of rational insertion of k-carrageenan and j-carrageenan in technology of dairy desserts with the use of the dried milk. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10127 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_15.pdf | 594 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.