Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130
Title: Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт
Authors: Баль-Прилипко, Л. В.
Осейко, М. І.
Keywords: функціональні харчові продукти;м'ясний фітнес-стандарт;суміш «Здоров'я»;дiєтичні котлети
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Баль-Прилипко Л. В., Осейко М. І. Iнноваційне технологічне рішення: м’ясний фітнес-стандарт. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 94-102.
Abstract: Досліджено функціональні харчові продукти. Запропоновано інноваційне технологічне рішення м'ясного фітнес-стандарту з використанням рослинних волокон (спеціальної суміші «Здоров'я»). Показано, що розроблені дiєтичні котлети мають високу харчову та біологічну цінність, низьку калорійність.
The work is devoted to the study of functional foods. Proposed innovative technological solutions of meat «Fitness - Standard» with the use of plant fibers (a special mixture of «Health»). In the work is shown that the developed diet patties have a high nutritional and biological value, low calorie.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10130
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_17.pdf733.82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.