Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085
Title: Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Крячко, Т. В.
Яницький, В. В.
Афанасьєва, В. А.
Максимова, Н. П.
Keywords: біотестування;заморожені БАД;ягоди;гомогенні пасти із ягід;чорна смородина;чорноплідна горобина
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Павлюк Р. Ю., Крячко Т. В., Яницький В. В., Афанасьєва В. А., Максимова Н. П. Вивчення біологічної активності заморожених БАД із ягід методом біотестування. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 3-8.
Abstract: Методом біотестування вивчено біологічну активність заморожених БАД із ягід (чорної смородини та чорноплідної горобини) порівняно з традиційно грубоподрібненими ягодами. Показано, що ступінь засвоєння гомогенних паст із ягід в 2...3 рази вищий, вони мають більш високу біологічну активність, ніж свіжі ягоди, і знаходяться в більш легкозасвоюваній формі.
The method of biotesting is study biological activity of the frozen bioactive additions from berries (black ashberry and black currant) by comparison to the tra ditionally rudely ground up berries. It is rotined that degree of mastering of homoge neous pastes from berries in 2...3 time higher and they have more high biological activity what fresh berries and are in a more easily assimilable form.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10085
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_3.pdf530.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.