Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10122
Title: Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів
Authors: Кучерук, З. І.
Луньова, О. С.
Keywords: дієтотерапія;дієтичний хліб;безбілкові сухі суміші;безглютенові сухі суміші
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кучерук З. І., Луньова О. С. Наукове обґрунтування рецептурного складу сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 52-60.
Abstract: Доведено доцільність розробки безбілкових та безглютенових сухих сумішей для дієтотерапії хворих із порушеннями білкового обміну речовин. Визначено рецептурний склад сухих сумішей для виробництва дієтичних безбілкових і безглютенових хлібобулочних виробів на основі досліджень органолептичних та фізико-хімічних показників якості дослідних зразків дієтичного хліба.
Expedience of the development of non-protein and gluten-free dry mix tures for the dietotherapy of patients with the diseases predetermined by violations of metabolism is well-proven. The compounding composition of dry mixtures for the production of dietary non-protein and gluten-free baked goods on the basis of re seaches of organoleptic and physical and chemical indexes of quality of pre production models of dietary bread is determined.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10122
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_11.pdf711.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.