Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Title: | Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах |
Authors: | Віннікова, Л. Г. Асауляк, А. В. Чернер, Є. І. |
Keywords: | ковбаси напівкопчені;нітрит натрію;органолептичні показники;раціональна масова частка |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117. |
Abstract: | Описано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас. The influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_20.pdf | 407.57 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.