Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Title: Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах
Authors: Віннікова, Л. Г.
Асауляк, А. В.
Чернер, Є. І.
Keywords: ковбаси напівкопчені;нітрит натрію;органолептичні показники;раціональна масова частка
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Віннікова Л. Г., Асауляк А. В., Чернер Є. І. Установлення раціональної масової частки нітриту натрію в напівкопчених ковбасах. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 112-117.
Abstract: Описано вплив різних масових часток внесеного нітриту натрію на вміст пігментів, кількість залишкового нітриту й органолептичні показники напівкопчених ковбас.
The influence of various mass fractions of brought sodium nitrite on the con tent of pigments, the residual nitrite amount and organoleptic characteristics of half-smoked sausages is described in the report.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10212
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_20.pdf407.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.