Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Title: Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів
Authors: Семенюк, Д. П.
Куценко, В. А.
Головко, М. П.
Keywords: печериці;культивовані гриби;заморожена продукція;холодильна обробка
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Семенюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 220-226.
Abstract: Розглянуто питання попередньої обробки культивованих грибів - печериць - для отримання замороженої продукції та удосконалення обладнання з метою забезпечення високої якості готового продукту.
The question of pre-treatment of cultivated mushrooms - champignons for frozen products acquiring and equipment upgrading to ensure high-quality finished product is overviewed.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_36.pdf706.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.