Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421
Title: | Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів |
Authors: | Семенюк, Д. П. Куценко, В. А. Головко, М. П. |
Keywords: | печериці;культивовані гриби;заморожена продукція;холодильна обробка |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Семенюк Д. П., Куценко В. А., Головко М. П. Удосконалення процесу холодильної обробки культивованих грибів. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 220-226. |
Abstract: | Розглянуто питання попередньої обробки культивованих грибів - печериць - для отримання замороженої продукції та удосконалення обладнання з метою забезпечення високої якості готового продукту. The question of pre-treatment of cultivated mushrooms - champignons for frozen products acquiring and equipment upgrading to ensure high-quality finished product is overviewed. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10421 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_36.pdf | 706.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.