Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10335
Название: Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном
Авторы: Черевична, Н. І.
Самохвалова, О. В.
Полевич, В. В.
Ключевые слова: бісквітні напівфабрикати;ксампан;біополімери;матиматичне моделювання
Дата публикации: 2009
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Черевична Н. І., Самохвалова О. В., Полевич В. В. Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 145-152.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто питання розробки рецептур бісквітних напівфабрикатів з ксампаном за допомогою методів матиматичного моделювання з попереднім експериментальним визначенням раціональних діапазонів основних інгредієнтів. Застосований метод дозволив одержати оптимальні концентрації ксампану, яєць та цукру в рецептурах запропонованого асортименту бісквітних напівфабрикатів з додаванням цього біополімеру.
The question of development of compounding of biscuit ready-to-cook foods is considered with xampan by the methods of mathematical design with previous experimental determination of rational ranges of basic ingredients. The applied method allowed to get the optimum concentrations of xampan, eggs and sugar in compounding of the offered assortment of biscuits ready-to-cook foods with addition of it to the biopolymer.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10335
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (9)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Pt_2009_1_25.pdf806.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.