Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10335
Title: Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном
Authors: Черевична, Н. І.
Самохвалова, О. В.
Полевич, В. В.
Keywords: бісквітні напівфабрикати;ксампан;біополімери;матиматичне моделювання
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Черевична Н. І., Самохвалова О. В., Полевич В. В. Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 145-152.
Abstract: Розглянуто питання розробки рецептур бісквітних напівфабрикатів з ксампаном за допомогою методів матиматичного моделювання з попереднім експериментальним визначенням раціональних діапазонів основних інгредієнтів. Застосований метод дозволив одержати оптимальні концентрації ксампану, яєць та цукру в рецептурах запропонованого асортименту бісквітних напівфабрикатів з додаванням цього біополімеру.
The question of development of compounding of biscuit ready-to-cook foods is considered with xampan by the methods of mathematical design with previous experimental determination of rational ranges of basic ingredients. The applied method allowed to get the optimum concentrations of xampan, eggs and sugar in compounding of the offered assortment of biscuits ready-to-cook foods with addition of it to the biopolymer.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10335
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_25.pdf806.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.