Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229
Title: Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм
Authors: Колесник, А. О.
Колесник, Т. Л.
Keywords: котлети «Здоров'я»;експертиза;кальцієвмісні добавки;м'ясні січені вироби
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 132-139.
Abstract: Проведено експертизу котлет «Здоров'я», що містять НКХ у якості кальцієвмісної добавки, за органолептичними, структурно-механічними та мікробіологічними показниками.
Examination on structurally-mechanical, organoleptical and microbiological indexes of chops «Health», which contain BFH as calcium-contain addition was conducted.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_23.pdf612.49 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.