Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229
Title: | Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм |
Authors: | Колесник, А. О. Колесник, Т. Л. |
Keywords: | котлети «Здоров'я»;експертиза;кальцієвмісні добавки;м'ясні січені вироби |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Колесник А. О., Колесник Т. Л. Tоварознавча експертиза м'ясних січених виробів, збагачених біоорганічним кальцієм. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 132-139. |
Abstract: | Проведено експертизу котлет «Здоров'я», що містять НКХ у якості кальцієвмісної добавки, за органолептичними, структурно-механічними та мікробіологічними показниками. Examination on structurally-mechanical, organoleptical and microbiological indexes of chops «Health», which contain BFH as calcium-contain addition was conducted. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10229 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_23.pdf | 612.49 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.