Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/10399
Title: | Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв |
Authors: | Маяк, В. І. Михайлов, В. М. |
Keywords: | напої;пастоподібні концентрати;тепловіддача;уварювання |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Маяк В. І., Михайлов В. М. Закономірності тепловіддачі в процесі виробництва пастоподібних концентратів напоїв. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 200-207. |
Abstract: | Дослiджено процес уварювання пастоподібних концентратів напоїв. У результаті проведених експериментів отримано нове критерiальне рівняння процесу тепловіддачі. Investigational process of cooking of paste-like concentrates of drinks. As a result of the conducted experiments criterion new equalization of process of heat emission. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10399 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (9) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2009_1_33.pdf | 648.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.