Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10349
Title: Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги
Authors: Погожих, М. І.
Цуркан, М. М.
Keywords: сушіння;стан рівноваги;еволюція термодинамічної системи
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Погожих М. І., Цуркан М. М. Процес сушіння як енергоефективний перехід термодинамічної системи у стан рівноваги. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 172-179.
Abstract: Розглянуто питання визначення енергоефективності процесу сушіння в рамках концептуального представлення процесу як еволюції термодинамічної системи до стану рівноваги.
The question of determination of energy efficiency of process of drying is considered within the framework of conceptual presentation of process as evolution of the thermodynamics system to the state of equilibrium.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10349
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_29.pdf646.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.