Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221
Title: Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини
Authors: Дубатовка, Г. В.
Асауляк, А. В.
Врем’я, І. Б.
Keywords: ковбаси сирокопчені;зберігання;м'ясо птиці;термічна активація сировини
Issue Date: 2009
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Дубатовка Г. В., Асауляк А. В., Врем’я І. Б. Зберігання сирокопчених ковбас на основі м’яса птиці з термічною активацією сировини. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2009. Вип. 1(9). C. 125-132.
Abstract: Досліджено фізико-хімічні властивості сирокопченої ковбаси з термічною активацією сировини під час зберігання. Установлено терміни зберігання зразків.
The article is devoted research of physical and chemical properties raw sausages with thermal activation of raw materials in a storage time. The duration of storage of samples is established.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/10221
Appears in Collections:Випуск 1 (9)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2009_1_22.pdf478.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.