Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20669
Title: Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других страв
Authors: Янушкевич, О. М.
Никифоров, Р. П.
Гринченко, О. О.
Гринченко, Н. Г.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Янушкевич О. М., Гринченко Н. Г., Никифоров Р. П., Гринченко О. О. Технологічні передумови виробництва гарячих соусів для других страв. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 56-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20669
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_56-58.pdf361.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.