Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20904
Title: | Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів |
Authors: | Большакова, В. А. Дроменко, В. М. Онищенко, О. Б. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Большакова В. А., Онищенко В. М., Дроменко О. Б. Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 65-66. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20904 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_65-66.pdf | 973.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.