Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20904
Title: Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів
Authors: Большакова, В. А.
Дроменко, В. М.
Онищенко, О. Б.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Большакова В. А., Онищенко В. М., Дроменко О. Б. Обґрунтування способів і режимів теплової обробки нагетсів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 65-66.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20904
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_65-66.pdf973.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.