Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20901
Title: Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок
Authors: Балабай, К. С.
Погарська, В. В.
Кумонок, І. С.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Балабай К. С., Погарська В. В., Кумонок І. С. Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 61-62.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20901
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_61-62.pdf957.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.