Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21155
Название: Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населення
Авторы: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В.В.
Максимова, Н.П.
Балабай, К.С.
Затула, А. В.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В.В., Максимова Н.П., Балабай К.С., Затула А. В. Розробка вітамінізованих булочок для здорового харчування з використанням натуральних рослинних каротиноїдних добавок для імунопрофілактики населення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 96-97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21155
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_96-97.pdf958.56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.