Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21126
Title: Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату
Authors: Медведєва, А. О.
Антонюк, І. Ю.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія безглютенового бісквітного напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 87-88.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21126
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_87-88.pdf955.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.