Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21122
Title: Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів
Authors: Касабова, К. Р.
Загорулько, О. Є.
Шматченко, Н. В.
Загорулько, А. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Касабова К. Р., Загорулько О. Є., Шматченко Н. В., Загорулько А. М. Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 81-82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21122
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_81-82.pdf954.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.