Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20907
Title: Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози
Authors: Гніцевич, В. А.
Гончар, Ю. М.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Гніцевич В. А., Гончар Ю. М. Клінічні дослідження впливу низьколактозної емульсійної продукції на стан хворих на мальабсорбцію лактози. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 69-70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20907
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_69-70.pdf956.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.